Not Just A Patch

Fixatieoplossing voor CGM sensor pleisters

Not just a Patch is ontwikkeld door Pete. Pete heeft type 1 diabetes en tijdens zijn dagelijkse activiteiten ervaarden hij dat zijn CGM (Freestyle Libre) los komt. De gedachte dat zijn sensor zou kunnen losraken bleef constant in zijn achterhoofd. Uiteindelijk zat Pete na te denken over een oplossing om te voorkomen dat ik mijn sensoren zou verliezen en om de angst en de kosten van een vervanging te beperken.


''Ik begon met het maken van patches om mijn CGM sensor te ondersteunen, en al snel groeide dit idee uit tot een groter idee: om speciaal gebouwde patches te maken voor anderen zoals jij. Testen en analyseren van verschillende ontwerpen, uitgebreid marktonderzoeken en het resultaat is Not Just a Patch!''

Een belangrijke verbetering in het ontwerp is de "niet-klevende" achterkant van de patch. Het middelste ruggedeelte van de patch kleeft niet aan de eigenlijke sensor (alleen aan uw huid), waardoor u de patch zo vaak kunt vervangen als u wilt, zonder uw sensor eraf te trekken. Deze functie maakt een volledige bedekking van het apparaat mogelijk, wat betekent dat uw CGM-sensor altijd beschermd is, waardoor u er meer vertrouwen in hebt dat uw apparaat op uw huid blijft zitten.

Not Just a Patch eigenschappen

  • Extreme sensor protectie
  • Hecht aan je huid, niet aan je sensor
  • Medische kwaliteit hypoallergenisch lijm – Geen huid reactie
  • Sensor laat niet los – Geschikt om mee te zwemmen
  • 96% katoen 4% elastaanvezel
  • Elastisch zoals je huid – Klaar voor je favoriete activiteiten & sporten
  • Golfpatroonvorm voor perfectie kleefkracht en ademhaling
  • Zorgt voor betere hechting van Freestyle Libre / Medtronic Guardian / Dexcom / Omnipod

Not Just a Patch - fixatie voor sensor pleisters

Skin Glu Wipes

Naast de pleisters van Not Just A Patch ontwikkelden Pete ook Skin Glu Wipes. Skin Glu doekjes zijn te gebruiken om een sensorpleister, patchpomp of infuusset beter te laten hechten op de huid. Te gebruiken voor bijvoorbeeld extra bevestiging te ondersteuning van de pleister van Dexcom, medtronic en Libre sensoren, of uw infusieset.

Het doekje vormt een klevende, barrière laag op de huid waardoor een pleister van onder andere een sensor, patchpomp of infuusset beter kan hechten. Het hypo-allergene en latexvrije doekje is geschikt voor een gevoelige huid. De doekjes kunnen ook gebruikt worden voor het beter laten hechten van andere producten die door middel van een pleister op de huid gehecht worden.

There are no products here

Search what you are looking for